Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета Райкова се закани на Николета

отпечатай новината

14.08.2017 14:40 | Видян 2393 пъти

Венета Райкова се закани на Николета

Венета Райкова най-накрая проби в bTV. Русата тв водеща, която дълги години правеше „горещи“ интервюта в Нова тв, но преди три лета напусна ефира, се завръща с гръм и трясък, при това в конкурентната медия.
Засега обаче не е ясно под каква точно форма. Твърди се, че блондинката влиза със специална роля в мегапродукцията Фермата, която стартира през септември, съобщава ШОУ.

По неофициална информация Венета скъса с Нова тв преди три години заради конкуренцията на плеймейтката Николета Лозанова, която по това време водеше Поверително от NL по ТВ7 на гърба на Горещо.

Тогава Райкова беснееше, че футболната съпруга ѝ влиза в жанра и това създава сътресения във високия рейтинг, на който Венета беше свикнала. Впоследствие Николета се прехвърли в bTV, а Венета се изпокара с продуцентите си и се отдаде на творческо писане.

Тя издаде цели четири книги, които веднага се превърнаха в бестселъри, а сега е почнала и пета.

Междувременно русата устатница започна да води предаване в кабелната телевизия БИТ, но там пък на ръководния трон се възцари бившият ѝ колега от Нова Сашо Диков, който все още е в доста топли отношения с продуцентите от Телеман, с които Венета е в обтегнати отношения.

Сега Райкова с нова сила ще влезе отново в националния ефир. Възможно е и да хване за косата на омразната си Николета и да сътвори панаир още в самото начало. Венета още навремето се зарече, че Лозанова ще си плати, задето си е въобразила, че може да стъпи и на малкия ѝ пръст като водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !