Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Серена търси помощ от онлайн форума на годеника си

отпечатай новината

14.08.2017 16:23 | Видян 1782 пъти

Серена търси помощ от онлайн форума на годеника си

Това да си сгодена за основателя на интернет портал като Reddit си има своите предимства и едно от тях е, че винаги има кой да ти даде съвет. И ето, че Серена Уилямс се възползва с пълна сила от това! Тенис звездата реши да попита във форума Mommit subreddit кога да си опакова багажа за родилното.

"Кога си събрахте багажа за родилното? Месец, 6 седмици, 8 седмици по-рано? Още нищо не съм направила по въпроса, но мисля, че имам достатъчно време. Ще съм благодарна ако споделите за нещо, което не сте предполагали, че ще ви потрябва в болницата", написа Уилямс, която очаква първото си дете от съоснователя на Reddit Алексис Онаниан.

Разбира се, нейният "зов за помощ", не остана игнориран и получи стотици отговори и съвети. Сред предложенията за предмети бяха включени стрес топки, одеала, масло за зърна, бабешки гащи, ластици, възглавница за кърмене и т.н. Най-оригиналното предположение бе за тенис топка, която млада жена ползвала за масаж и облекчаване на болката при раждане.

"В класовете за родилки ни научиха, че масаж с тенис топка в долната част на гърба облекчава болката и това бе единственото нещо, което ме спаси ...преди епидуралната упойка", написа една от участничките във форума.

Що се касае до самото опаковане, мненията варираха от месеци преди самото раждане, до 5 минути след изтичане на водите.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !