Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Шайло плаче нощем по скайп на татко Брад

отпечатай новината

14.08.2017 17:06 | Видян 3329 пъти

Шайло плаче нощем по скайп на татко Брад

Новината покрай раздялата и развода на Брад Пит и Анджелина Джоли вече е стара за медиите, но не и за техните деца. 11-годишната Шайло не е виждала насаме баща си от 329 дни - "инцидента" в самолета между актьора и Мадокс, за който се твърди, че станал причина за развода на звездите.

На Пит му бе забранено да се вижда насаме с децата си и изглежда най-зле приемала новината малката Шайло, която плачела тайно по телефона на татко си колко много иска да пренощува у тях, информира RadarOnline.

"Шайло не е същото дете, откакто Брад и Анджи се разделиха. Тя не разбира защо той не може да присъства на семейните им пътувания като това в Дисниленд.

Пит вижда децата всяка седмица, но наистина му липсват усамотените срещи с Шай.

Тя прилича най-много на него, най-сложна и сензитивна е. Съюзът им е неразрушим и това, че са разделени, ги съсипва. Липсва и четенето на приказки от Брад двамата имат тайни скайп разговори посред нощ.

Тя умолява майка си да ѝ позволи да пренощува у баща си, но засега Анджи, която има пълно попечителство над децата, не склонява", разкри източник пред медията.

Джоли и Пит са родители на Мадокс (16), Пакс (13), Захара (12) и близнаците Кнокс и Вивиан (9).

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !