Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Влади Въргала се разрида на юбилея му

отпечатай новината

16.08.2017 13:55 | Видян 2093 пъти

Влади Въргала се разрида на юбилея му

Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, чества половинвековен юбилей на 11 август. Големият победител във ВИП Брадър 2014 получи неочакван подарък от своите най-близки приятели и колеги, работили заедно по филмите му Шменти капели и Шменти капели: Легендата.

Без изобщо да подозира какво му готвят, Въргала бе подмамен от актьора и негов верен другар през годините Август Попов до място, пличащо на склад. Когато отвори вратата, Влади онемя от това, което видя. Актьоръг загуби дар слово, а емоцията му бе толкова силна, че се разрида от вълнение.

Видеото от тайното парти на Въргала сподели Жени Калканджиева, която също се оказа сред хората, организирали партито в чест на 50-тия рожден ден на актьора и продуцент.

"Случи ми се нещо Велико! Не мога да насмогна да благодаря на всички приятели за любовта и силата! Благодаря им!", коментира пред ПИК изненадата Влади Въргала.

"Без да предполага Влади се озова на място, където 170 души му бяха устроили тържество-изненада. И тъй като беше изгубил СМИСЪЛА в последните години и шокиран от броя на хората, които бяха дошли от всякаде, за да го прегърнат, с пълни със сълзи очи рече: "Значи все пак животът ми е имал смисъл!", сподели и Август Попов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !