Време е да разплетем възела около...

Ще търсим отговори и решения, докато не бъде реализиран...

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Ивана любовница на зам. кемт на Пловдив

отпечатай новината

16.08.2017 17:20 | Видян 3788 пъти | Гласували 1

Ивана любовница на зам. кемт на Пловдив

Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-после е разкрита.

Оказва се, че пайнерката наистина има връзка с млад градоначалник. Става въпрос за зам.-кмета на район Западен в Пловдив - Георги Попов, пише Галерия. Той е едва на 37 години и въпреки че Ивана гони 50-те, двамата силно се обичат.

Разполагаме дори и с тяхна снимка от заведение в Несебър, където празнуват рожден ден с приятели. Това е първото фото на Ивана с гаджето ѝ, което излиза в медиите.

За гореща връзка на пайнерката с пловдивски кмет се говори отдавна. Името му досега беше загадка, тъй като двамата ревниво пазеха връзката си. Заради политическия му статут, Ивана отказваше да коментира кой е мъжът до нея.

Факт е обаче, че любовта ѝ с Георги Попов ѝ се отразява доста добре. Откакто е с него, изпълнителката на Като на 17 рязко свали килограми и сякаш се подмлади. Близки до пловдивския заместник-кмет също забелязват коренна промяна у него.

Попов от години бил луд фен на Ивана и песните ѝ. Когато се запознават, фолк певицата не приела насериозно свалката му, но в последствие отношенията им се задълбочили.

Близки до пайнерката разкриват, че дори наскоро Георги, който е разведен, ѝ предложил да заживеят заедно.

Припомняме, че Ивана има 22-годишна дъщеря от бившия си мъж Валентин, с когото са в лоши отношения. Екс съпругът се бе заканил да съди певицата за попечителство, тъй като не му разрешавала да вижда момичето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !