Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Деспина Ванди на специална среща с един от феновете ѝ у нас

отпечатай новината

17.08.2017 10:30 | Видян 1185 пъти

Деспина Ванди на специална среща с един от феновете ѝ у нас

Най-обичаната звезда в южната ни съседка Деспина Ванди подготвя специален жест към един от присъстващите на концерта ѝ у нас на 29 септември в Зала 1 на НДК. Късметлията ще има уникалната възможност да се запознае лично с гръцката поп дива, да се снима с нея за спомен, както и да получи емоционално послание с автограф от певицата.

Един от феновете, закупили билет за грандиозното събитие, в деня на концерта ще открие стикер, който ще му даде достъп до бекстейдж зоната. Срещата с изпълнителката на Girizmata и Thelo na se do ще се проведе непосредствено след 3-часовото запомнящо се шоу, което подготвя звездата.

Малко преди Деспина Ванди да покори сцената в Зала 1 на НДК с неповторимия си глас, атмосферата ще разгорещи хитовият гръцки изпълнител Кириакос Георгиу. Наскоро 23-годишният талант записа лятно парче с Анелия. Общата им песен Кажи ми събра рекордните близо четири милиона гледания и бързо се превърна в любима на родните меломани.

Концертът на Деспина Ванди, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 29 септември в Зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !