Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Община Несебър разрешила шум след 23 ч. на дискотеките на Съни

отпечатай новината

17.08.2017 16:05 | Видян 1327 пъти

Община Несебър разрешила шум след 23 ч. на дискотеките на Съни

Община Несебър е разрешила на дискотеките на своя територия, в това число атакуваните от вицепремиера Валери Симеонов Бедрум и Окиджън на Слънчев бряг, както и на всички останали в района, да вдигат шум след 23 часа.

Същото се отнася за нощните клубове и в другия ни голям черноморски курорт Златни пясъци, тъй като позволение за озвучени нощи е дала и Община Варна. Съобщава го прокуратурата и уточнява, че решенията на местните Общински съвети са в разрез със Закона за шума в Република България.

Така топката за липсата на контрол върху нормативната база на двете общини пада върху областните управители. За Бургарска област, в рамките на която е община Несебър, губернаторът е от Обединени патриоти и то лично определен от ... партията на Валери Симеонов НФСБ.

За Варненска област управителят е от ГЕРБ. Прокуратурата пропуска да посочи кой контролира кметовете и общинските съветници в двете общини, издали противозаконните решения. Това е управляващата партия ГЕРБ директно (във Варна) или чрез подчинени бизнесмени (Несебър).       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !