Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мадона на кон на 59-тия си рожден ден в Пулия

отпечатай новината

18.08.2017 12:12 | Видян 1456 пъти

Мадона на кон на 59-тия си рожден ден в Пулия

Възрастта е само едно число, но поне за Мадона това също е извинение за парти. С всяка изминала година екстравагантите на рождения ден на поп иконата стават все по-декадентни, а 59-тата ѝ не е изключение. За да отпразнува рождения си ден, който е на 16 август, Мадона не само удря още един удар, но го прави дестинация. Продължавайки с темата си за празнични рождени дни - миналата година незабравимо се спусна в Куба - Мадона се отправи към Пулия, Италия. Което изглежда е градът на лятото, в края на краищата.

В типичния рожден ден на Мадона тя се присъедини към една и съща приказна компания. Мадона беше на 59-тия си рожден ден заедно с близнаците си Стела и Естер - които в края на краищата са направили очарователни снимки на нейния Instagram, както и дългогодишните си приятели и сътрудници Мерт Алас и Рикардо Тиси, които имат най-добрия живот в Италия през цялото лято , "Нощ на циганите, невероятна нощ снощи, тонита е нощта на Bday момиче @madonna #family #icon," Alas пише в Instagram.

Междувременно Tisci сподели няколко снимки на вечерта за своя сметка, включително и снимка на себе си с надписа "Върнете се в корените #love #puglia".

Истинският връх на вечерта се случи още преди танците, когато Мадона пристигна. Мадона е Мадона, тя не влиза в собствената си партия. Вместо това тя тръгна на върха на бял кон на Бианка Джагър. За щастие, за тези, които не получиха покана, Мадона сподели моменти от сюрреалистичното си пристигане в Instagram. - Защото Лъв ... - пошепна тя с надпис в заглавието. Разбира се, всички вече знаем, че Мадона обича коне.

"Обича да направи вход!", Добави тя в следния надпис.

Що се отнася до нейното облекло, Мадона избра бохемско виене с шапка с подпис и рокля с дантела.

Партито не беше първото лятно пътуване на Мадона в Пулия. Поп певицата посети Пулия през юли за сватбата на приятели и евентуално за пицата, тъй като тя публикува снимка на себе си в Twitter с надпис "Пицата, която ядем... Ние обичаме Пулия... Ciao Italia."

Като се има предвид, че тя има още по-голям рожден ден, който идва догодина - диамантът ѝ - нейното парти в Пулия е вероятно само загряването.

wmagazine

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !