Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Данъчна инспекторка втора на Мисис Европа

отпечатай новината

21.08.2017 09:03 | Видян 1304 пъти

Данъчна инспекторка втора на Мисис Европа

Представителката на България в престижния конкурс Мисис Европа 2017 Ива Гургуриева стана първа подгласничка нa победителката в оспорваната надпревара - гибралтарката Давиния Балето.

42 – годишната данъчна инспекторка от Стара Загора съобщи новината от личната си страница, като се извини, че не може да даде повече подробности около церемонията и класирането поради слаб интернет.

Конкурсът в Новосибирск, в който участваха общо 14 омъжени дами от Европа, Русия, Казахстан и Израел, се състоя от 15 до 19 август в рождения град на миналогодишната носителка на титлата, телевизионната водеща Елена Бутенко.

Третото място зае рускинята Екатерина Левина, а челната шесторка се оформя от унгарката Вероника Келле, белгийката Лаура Мертинс и испанката Мария Гарсия.

Българката получи мечтаната кристална корона впечатлявайки журито с перфектно 15-минутно изпълнение на ръченица и с презентацията на проекта си за борба със случаите на домашно насилие над деца. 36-годишната Балето - майка на две дъщери, на свой ред заложи на бели денс.

Гургуриева има двама сина, работи в териториалния офис на НАП в Града на липите, а миналата година спечели титлата в съревнование с около 700 кандидатки.

В детството си Ива е тренирала лека атлетика под ръководството на баща си Тодор Гургуриев, но поради внезапно възникнал здравословен проблем се наложило да напусне пистата твърде рано.

Победата си старозагорката посвети на приятелите от България и на 9-годишния Байрям Али от село Тъжа, който претърпя трансплантация на бъбрека в Тюбинген след като Гургуриева се ангажира с каузата за спасяването миу.

Конкурсът „Мисис Европа“ има 10-годишна история, веднъж България е била домакин на финала: през 2014 г, когато титлата спечели Наталия Замора Салас от Канарските острови.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !