Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Сузанита направила сефтето още на 12

отпечатай новината

21.08.2017 14:44 | Видян 2283 пъти

Сузанита направила сефтето още на 12

14-годишната Сузи Мурад скандализира България само преди месец с видеото към песента си "Обладана от Луцифер и Буда". В клипа щерката на незрящия певец е повече от предизвикателна - с оскъдно облекло тя си търка тялото в няколко голи мъже, а след това извършва еротични движения, клатейки задните си части и смучейки средния си пръст.

За пуританите обаче, Сузанита е подготвила поредния си звучен шамар със сексуалната си биография, която, оказва се, е богата, макар блондинката да е едва в 7ми клас.

Още преди две години Сузи си легнала за първи път с момче, а първото ѝ гадже било 17 годишно момче от квартала.

В едно от интервютата си наследницата на Орхан Мурад споделя, че само докато е била 12-годишна тя е имала 4 гаджета, а от тогава до сега общата бройка е набъбнала до 9.

Изцепките на хубавицата обаче не свършват до тук, тъй като чистосърдечно си признава, че е била едновременно и с двама батковци, без да уточнява какво точно е правила.

Откакто стана популярна, невръстната певица е постоянно по морските ни курорти, където е истинска атракция за тийнеджърите и любителите на нощния живот, пише Таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !