Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Серина пред Vogue: Мислех, че ще се пенсионирам като имам деца

отпечатай новината

21.08.2017 17:10 | Видян 1908 пъти

Серина пред Vogue: Мислех, че ще се пенсионирам като имам деца

Серина Уилямс се снима в стилна фотосесия за Vogue. Тя даде и интервю за изданието, в което говори за важните за нея теми.

Серина разказа за това как се възприема на корта и какъв човек е в реалния живот. Също така довери и за отношенията си със своя възлюбен Алексис Оханян, от когото чака дете.

„Трудно е да си представиш как трябва да изглежда краят на твоята кариера в тениса – разказва тя – По-рано си мислех, че ще се пенсионирам, когато имам деца, но не. Аз определено ще се върна“.

Серина коментира и своя феноменален резултат в спорта. „Използвам мозъка си по време на мачовете и именно затова побеждавам. Не само аз, но жените по принцип усещат, че властта – това е лоша дума. Когато пораснах, започнах да мисля по друг начин. Силата е в красотата.

Искам хората да видят как нещо, което са очаквали се оказва напълно друго.“

Приятелката на тенисистката – певицата Сиара, също сподели мнението си за нея. „В тениса тя е звяр, истинска лъвица. Но когато превключи от режим на работа, когато седите с нея на масата, може да умрете от смях. Тя е прекрасно момиче и мисля, че ще бъде прекрасна майка“.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !