Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бри Ларсън търси еднорог

отпечатай новината

22.08.2017 09:48 | Видян 2557 пъти

Бри Ларсън търси еднорог

Да послуша гласа на детето в себе си – от тази максима се вдъхновява американската звезда Бри Ларсън за своя режисьорски дебют Unicorn Store („Магазин за еднорози“). Комедията, проследяваща събитията в живота на младо девойче, което се впуска в търсене на магическото животно, ще направи премиерата си през септември, по време на кинофестивала в Торонто.

„Развълнувана съм, че ще покажа филма на света. В същото време съм направо ужасена. Този проект е един странен и абстрактен портрет на мен самата. По-уязвима не съм се чувствала никога“, споделя носителката на „Оскар“ пред Variety.

Със сценария на Unicorn Store Ларсън се запознава още през 2012 г., когато се явява на кастинг за главната роля, но впоследствие я губи. В крайна сметка филмът не получава зелена светлина, а месеци по-късно актрисата е поканена да го режисира и продуцира.

Тя играе и главната роля, а на големия екран ще я видим редом до холивудския ас Самюъл Джаксън. „Сам беше невероятен. Има причина той да е сред най-добрите и успешни актьори в света. Той построи целия си образ, дори гирляндите в прическата си, които беше видял от концерт на Бионсе“, намигна още Ларсън.

Източник и снимка: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !