Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Колеги на опозорения Стоян Алексиев: Той не е виновен, а малката!

отпечатай новината

22.08.2017 12:26 | Видян 2047 пъти

Колеги на опозорения Стоян Алексиев: Той не е виновен, а малката!

24-годишната метреса на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева, е разчупила „хоризонта“ на актьора, като го е изучила в тънкостите на уличното кревартно джудо.

Според колеги на 66-годишния актьор именно палавата студентка последна година в НАТФИЗ със специалност „Кукли“ е помогнала на престарелия си любовник да се отпусне и да демонстрира свободно щенията си дори на тротоара пред погледа на десетки минувачи. Екранният проф. Иван Генадиев от „Откраднат живот“ стана за резил преди две седмици, след като бе изловен да изследва с ръка подкръстието на Ивана насред столична улица, писа „Таблоид“.

Снимката как Стоян Алексиев бърка в летния панталон на студентката, която е притворила очи от удоволствие, за часове се изкачи сред най-обсъжданите теми на деня. Папарашкото фото, уловило скандалния момент, очаквано се завъртя като основна лятна тема в актьорската гилдия. Колегите на побелелия донжуан обаче разказват, че всъщност палавата Ивана е дала начален тон в уличния петинг. Бъдещата актриса открай време налита за ласки на публични места и е твърде вероятно сама да е набутала ръката на Стоян в бикините си.

„Това момиченце се оказа голямо перде. Сигурно иска да омае колкото може Стоян и дори да го разведе, за да й трасира пътя до голямата сцена. Тя е страшно амбициозна“, убедени са колегите на Алексиев. Колкото и разкрепостени да са творците от сцената, те наистина били шокирани от поведението на малката, която не оставяла на мира побелелия любовчия и не спирала да му налита по фрапиращо неприличен начин където и да седнели в компания.

Варненецът и младата му приятелка с 42 лета разлика в ЕГН-то не крият близките си отношения в социалната мрежа, където открито показват, че прекарват времето си заедно и извън София.

Колегите на разпасаните любовници са сигурни, че Ивана ще се възползва от ситуацията и чувствата на Алексиев и най-вероятно ще поиска да живеят заедно. „Изигра си играта това малко курве“, иронично подмятат колеги на Алексиев от Народния театър.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !