Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава се стиска за рокли

отпечатай новината

23.08.2017 12:24 | Видян 2309 пъти

Преслава се стиска за рокли

Фолк певицата Преслава за пореден път затегна колана. Изпълнителката твърдо отказва да плаща много пари за дрехи и брои едва 650 лв за ръчно направена рокля с кристали „Сваровски”, пише HotArena.

За сметка на това, колежката й Джена не се свени над бюджета и хвърли близо хилядарка, за да получи тоалета, който иска.

Бутиковите модели двете показаха в най-новия си общ проект, който не се радваше на особен интерес обаче. Пищните дрехи и снимките на двете не произведоха желания ефект, а за това не помогна и уникалността на облеклата.

Преслава категорично отказала да разхищава пари за тоалети, затова и избрала по-евтината от двете дрехи. Джена от своя страна хвърли почти 1000 лв за луксозния тоалет. Над 1200 камъка „Сваровски” бяха пришити към роклите им на ръка, от столични дизайнери.

Това отне 9 дни проби, мерени и прекрояване, за да се поставят скъпоценните камъни на място.

Факт е също, че родните чалга фурии се надпреварват коя да заснеме по-луксозен клип. От години обаче Преслава не иска да се състезава с колежките си и предвидливо е скътала пари за черни дни.

Вероятната причина са предстоящите сватбени планове с новия й приятел Павел. Както и фактът, че проектите й не са особено харесвани в последно време.

Още повече, че мнозина ги оценяват едва на стотина лева.

Уж най-добрата фолк певицата, която взима престижното отличие шест поредни години, трябва да прави и най-добрите клипове, но Преслава твърдо отказва да направи дори опит за това.

На друго мнение е Галена, която пръсна над 100 бона, за да докара колело с диаманти за последния си клип. А песента й „Хавана Тропикана” продължава да е считана за песен с най-скъп клип в бг фолка.

За целта певицата хвърли няколкостотин бона, за да отлети с екипа си до Куба, където направи снимките.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !