Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

ТВ водещ се похвали, че е забил Рут Колева

отпечатай новината

23.08.2017 16:11 | Видян 1845 пъти

ТВ водещ се похвали, че е забил Рут Колева

ТВ водещ се похвали, че е гадже с певицата Рут Колева във Фейсбук, съобщава HotArena.

Борислав Банев, който е познат като водещ на новините по вече несъществуващата музикална телевизия ММ, смени статуса си на обвързан със звездата.

На 28 юни Боби е навършил 40 години, а изгората му е с петилетка по-млада от него. В момента е главен редактор на електронното списание „Егоист“, а преди това е бил редактор в мъжкото списание Men’s Health България. От профила му става ясно, че на 5 юли е сключил брак, но развод не е упоменат. За него казват, че с часове може да говори за литература и мръсен рок, познава историята на българската и световната музика, писа „Телеграф“.

Обявлението за връзката между журналиста и певицата предизвика реакциите на приятелите им. „Горчиво! Горчиво!“, „Е, вече революцията започва“, „Зелено, зелено! Да й пазиш гърлото, че пее като славей!“ и „Чакам хубава песен“, бяха само част от първите коментари. Рут Колева повече от година не е имала сериозно гадже. Дълго време леглото й беше празно. Мъжете я зарязваха и връзките й не бяха достатъчно успешни. Последно тя бе с телевизионер, с когото се запознали в реалити шоу, където тя била участничка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !