Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Михаил Билалов открива сезона в Младежкия театър

отпечатай новината

24.08.2017 17:00 | Видян 1813 пъти

Михаил Билалов открива сезона в Младежкия театър

Младежкият театър „Николай Бинев“ започва сезона на 13 септември с премиерно заглавие на голямата си сцена - „Разделям двойки по домовете“ от французина Тристан Птижирар. В новата постановка на режисьора проф. Здравко Митков добре познатият актьор Михаил Билалов влиза в любопитна роля, обещаваща позитивно настроение и много смях. Жанрът е романтична комедия, а Билалов ще забърка в емоционална каша и героите на Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов) професионално се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но ще бъде изправен пред една малко по-специална ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Двамата се срещат отново по необичаен начин след 7 години и пред тях се разтваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

С елегантен френски хумор и доза мистерия спектакълът обещава истинско забавление с нещата от живота – такива, каквито са за всеки един от нас.

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар през 2015 г. е номиниран за награда „Молиер“ в категорията „Най-добър жив франкофонски автор“. Преводът на текста е на Снежина Русинова-Здравкова. Сценографията и костюмите са проектирани от художника Петър Митев.

Следващите представления са на 26 и 28 септември.

Снимка Гергана Дамянова

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !