Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Николета Лозанова напуска Папараци: Подготвям нещо епично

отпечатай новината

25.08.2017 10:06 | Видян 3562 пъти | Гласували 1

Николета Лозанова напуска Папараци: Подготвям нещо епично

Николета Лозанова оставя в миналото "Папараци". Това стане ясно преди минути от изявление на звездата публикувано във Фейсбук профила й.

През годините винаги в края на всеки сезон тръгваха слухове, че Николета няма да е водеща в следващия сезон, то това се оказваха само медийни измислици. Сега Лозанова лично обявява, че приключва с участието си в предаването, намеквайки за нов проект, който пази в тайна, с което разбуни духовете в социалните мрежи.

Ето и екслузивното разкритие направено от красавицата, което със сигурност ще взриви светските и телевизионните среди.

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще гръмна шампанското, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично! ", написа Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !