Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Гласът на България пали искрата на Sofia Spark Fest

отпечатай новината

25.08.2017 11:14 | Видян 1445 пъти

Гласът на България пали искрата на Sofia Spark Fest

Най-големият безплатен фестивал в София е част от кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group

Финалистите от най-гледаното музикално риалити у нас ще открият голямата сцена в първия ден от SOFIA SPARK FEST. На 15 септември талантите от „Гласът на България“ ще се изявят преди участието на техния ментор Поли Генова. Победителят в шоуто Радко Петков, ще изпълни песните, с които спечели сърцата на зрителите, а изключителният глас на Сара Сюзет ще прозвучи под открито небе на голямата поляна в Южен Парк. Посетителите на фестивала ще се наслаждават и на  вече утвърдени музикални таланти като Явор Велчев, младите звезди Деа Майсторска, Яна Сабанова и Никола Константинов.

В събота на 16 септември всички те ще участват и в голямото почистване на парка, което е част от най-мащабната доброволческа инициатива у нас - кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group.

Във втория ден на SOFIA SPARK FEST старт на инициативата за изчистване на Южния парк ще дадат Иван и Андрей, заедно с Поли Генова.  В деня на голямото почистване на България водещите на „Фермата“ ще открият акцията от голямата поляна в парка, като обещават с помощта на стотиците доброволци на фестивала да преобразят едно от любимите места за отдих на софиянци.

„Смятам, че е важно всички, които обичат Южния парк, не само да се забавляват по време на SOFIA SPARK FEST, но и да дойдат на 16-ти септември и да се включат в почистването. И тази година аз ще съм част от кампанията „Да изчистим България“, защото смятам, че е моя отговорност да се погрижа паркът, в който съм израснала, да бъде по-приятно място за всички ни“, коментира участието си в инициативата Поли Генова.  Певицата призовава всички, които обичат парка, да участват в неговото почистване на 16 септември, като заявят своето присъствие на e-mail: daizchistim@sparkfest.bg и дойдат на голямата поляна в Южен парк в събота, 16 септември, в 9.30 часа.

Сред изненадите на фестивалната програма в първото издание на SOFIA SPARK FEST ще бъде и друга социална инициатива, насочена към младите хора, които тепърва избират своя професионален път. На първия учебен ден, 15 септември, те ще имат възможност да се запознаят с някои от най-интересните и утвърдени личности в различни професии – архитекти, журналисти, музиканти, писатели, геймъри и други. На лични срещи с големите имена в различните професии, младите хора ще могат да зададат въпросите си и да разберат от първа ръка какво е необходимо, за да бъдеш успешен в тях.

На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще предложи целодневни активности за всеки член от семейството, а вечер на голямата музикална сцена ще се изявяват както утвърдени поп изпълнители, така и млади таланти. Сред тях са Поли Генова, триото Белослава, Миленита и Рут и Мария Илиева.

SOFIA SPARK FEST се организира под патронажа на Столична Община и с медийното партньорство на bTV Media Group, webcafe.bg, chronicle.bg, BSS Media Group. Ментори и водещи на фестивала ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Програмата и инициативите на SOFIA SPARK FEST може да следите на www.sparkfest.bg и във Facebook.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !