Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Лили-Роуз Деп се съблече за модно издание

отпечатай новината

25.08.2017 14:07 | Видян 1873 пъти

Лили-Роуз Деп се съблече за модно издание

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз вече е голямо момиче и показа това на целия свят.

Лолитката отбеляза 18-тия си рожден ден с предизвикателна фотосесия за сп. CR Fashion Book. “Този път трябваше да покажа малко повече плът и да съм малко по-секси. Наскоро навърших 18 години, така че вече се чувствах готова да го направя”, заявява Деп в интервю пред Натали Портман, с която си партнират в лентата “Планетариум”.

За корицата на CR Fashion Book 11 Лили-Роуз е с разкопчана карирана риза, а на страниците на изданието ще видим кадри, на които тя буквално сваля всички дрехи от себе си. Списанието е посветено на 1999 г., а блондинката позира пред световноизвестния фотограф Стивън Клайн, като той се вдъхновява от стари кадри на майка й Ванеса Паради.

Лили-Роуз Деп: От дете се боря с анорексията

Разбира се, не й се разминава и неизбежното сравнение с родителите й и набедяването, че е получила всичко наготово. “Много хора смятат, че понеже в индустрията вече ме познават, то не ми се налага да полагам особени усилия. Но истината е, че именно понеже всички ме познават аз трябва да работя два пъти повече. Не се занимавам с мода или с кино, защото ми е лесно, нито заради семейството ми,” коментира тя пред списанието, което излиза на 7 септември.

Още снимки можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!
Източник и снимки: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !