Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бившият на Кейти Пери се ожени

отпечатай новината

28.08.2017 09:46 | Видян 1923 пъти

Бившият на Кейти Пери се ожени

Британският комик, радио и телевизионен водещ Ръсел Бранд се ожени за приятелката си - шотландската лайфстайл блогърка Лора Галахър, на церемония в тесен кръг близо до дома им в графство Оксфордшир, съобщи Контактмюзик.

Сред гостите в църквата в Хенли он Теймс са присъствали музикантът Ноел Галахър от разпадналата се група Оейзис, Джонатан Рос, Дейвид Бадиел, сестрата на булката Кърсти Галахър, роднини и най-близките приятели на двойката.

Ръсел Бранд и Лора Галахър са заедно от 2015-а и имат 9-месечна дъщеря Мейбъл. Актьорът неведнъж е признавал, че бащинството много му харесва.

"Това е най-прекрасното усещане. Да има нещо извън теб, което е по-важно от теб самия. Нещо различно от Уест Хам Юнайтед".

Това е втори брак за Ръсел Бранд, пише монитор. Той беше женен за певицата Кейти Пери през 2010-2011 г. Мнозина смятат, че именно нежеланието на Кейти да има деца на този етап от кариерата си, е довело да тяхната раздяла.

От 2013 г. до 2014 г. Бранд имаше връзка с журналистката и издател Джемайма Голдсмит, известна и като Джемайма Хан по името на първия си съпруг, пакистанския състезател по крикет Имран Хан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !