Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галена компенсира запуснато коремче с липса на бельо

отпечатай новината

28.08.2017 10:01 | Видян 3847 пъти

Галена компенсира запуснато коремче с липса на бельо

Постепенно МамаУраган се върна към същия си динамичен ритъм след раждането на втория си син. От първото си участие на клубната сцена, обаче, тя си е същата онази фурия, която феновете ѝ така обожават.

На поредна изява в хитов клуб, Галена събра погледите не само с представянето на парчетата си и кръшни танци, но и с тоалета и това, което прозира под него.

Не, в случая това не е бельо, а някои природни дадености на певицата, подплатени със силиконови импланти, пише седмичник. Галена отдавна се слави като не особено голям фен на бельото. Я сутиенът ще ѝ липсва, я гащите!

Е, този път тя реши да демонстрира напращелите си гърди, които не са се деформирали след раждането. За да бъде това ясно на всички, под прилепналата си рокля певицата не носеше сутиен.

Е, това се казва попадение за феновете ѝ! Разгорещени от гледката, подпийналите почитатели на певицата я наобградиха и цяла вече я дарявала с влажни погледи, насочени предимно в областта на деколтето, но който решеше да погледно малко по-надолу, не бе особено приятно изненадан.

Галена е вряла и кипяла в бранша и много добре знае как да подчертава предимствата си за сметка на недостатъците.

Така певицата реши да прикове всички погледи към гърдите си, за да не обърне никой внимание на отпуснатото ѝ коремче. По него съдим, че МамаУраган отново е зарязала интензивните тренировки.

Но пък и по-пищната ѝ снага не ѝ пречи на щурите танци и явно и на самата нея и харесва да бъде тип Бионсе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !