Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Джей Зи разкодира имената на близнаците

отпечатай новината

28.08.2017 10:45 | Видян 1692 пъти

Джей Зи разкодира имената на близнаците

Най-продаваният рапър в света – Джей Зи, разкри символиката зад имената на децата си Сър и Руми в интервю за стрийминг платформата си Tidal, научи монитор. С Бионсе се сдобиха с близнаците преди два месеца в Ел Ей, а носителят на Грами отложи старта на световното си турне за есента, за да може да бъде със семейството си.

„Руми е името на любимия ни персийски поет, творил през 12 век - ето защо го избрахме за дъщеря ни. Сър ми звучеше просто като „Човече, излез през вратата“. Той се държи някак аристократично, с тежест, така се появи и на бял свят, като Сър.“, обяснява Джей Зи.

В разговора той за пръв път повдига въпроса за сексуалността на майка си Глория Картър. В парчето Smile, част от новия албум на звездата 4:44, тя се включва с кратка изповед за свободата да бъде открита лесбийка.

„Имахме красив разговор, който ме вдъхнови за тази песен. Когато мама я чу отсече „Категорично не!“. После ѝ обясних колко е важно това да бъде афиширано, толкова хора по света се крият и бягат от себе си заради общественото мнение. Толкова съм горд, че се съгласи да излезе на светло по този начин. Просто живей живота си, бъди който си.“, обяснява музиканта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !