Шарл Азнавур иска среща с Лили

Легендата води семейството си на разходка из античния...

Алисия и Илиян се виждат в къщата на...

Тайни срещи с колегата си Илиян е имала Алисия, научи...

Миглена Ангелова нямало да води ВИП Брадър

отпечатай новината

28.08.2017 11:29 | Видян 809 пъти | Коментари 2

Миглена Ангелова нямало да води ВИП Брадър

Любовта не е много интимно преживяване. Според мен ще бъде интересен сезон. Това заяви в Здравей, България Миглена Ангелова относно бъдещия сезон на ВИП Брадър, видя БЛИЦ.

"Мен нямаше кой да ме разклати в шоуто. Няма как някой да ме действа. Много исках да разкажа гледната си точка - за паралелите между живота и формата. Когато отидох на Свети Влас ме удари вдъхновението", призна си Ангелова.

"ВИП Брадър нищо не си измисля, той показва уникалната ти реакция. Това как ти възприемаш нещата, пречупвайки ги през призмата си. Няма човек, който да играе. Вътре е невъзможно да имаш стратегия. Не мисля, че си представяте да съм водещ, както и аз. Как ме виждате да чета подготвени въпроси? Това е невъзможно", каза леко заплашително с играещ поглед Ангелова, намеквайки, че няма да е ко-водещ, както се твърдеше досега, а в Къщата може да настане Содом и Гомор с това, което ще има властта да сътвори.

"Намерих любовта, вече не я търся. Хората са намирали любов в концлагерите, намирали са я на северния полюс, значи може да бъде намерена и в Къщата. Ако двама души са комплексари и си галят само егото - това е обречена работа. Свикнали сме да слагаме любов на това заради всички филми, които гледаме. Романтиката е в сърцето, а не две свещи на масата на вечеря. Това по-образовано сърце и по-развито чувство. Хората наистина много искат да им се случи любовта", завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
02
jjj 28.08.2017 16:14ч.

Към "Ужас!": Какво значи "Не мога да я гледам"? Това може да изпитва само много зъл човек... Добрите хора са с отворено сърце за всеки и когато има проблем, го коментират директно пред човека, който го е създал.

01
ужас! 28.08.2017 11:57ч.

Много, много неприятна жена!Обяснимо е, че не може да задържи нито един мъж, въпреки, че им ражда деца! Ако става въпрос за комплексарщина - точно тя е цялата изтъкана от комплекси! Не мога да я гледам просто! Отблъсква ме!

<--advertising -->