Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Брад Пит не иска да се върне при Джоли

отпечатай новината

28.08.2017 13:42 | Видян 2540 пъти

Брад Пит не иска да се върне при Джоли

Брад Пит не желае да се събере със съпругата си Анджелина Джоли, пише монитор. Това разкри източник, близък до холивудския ас пред сп. Life&Style. След като само преди около половин месец стана ясно, че актрисата иска да зарови томахавката и да поднови романса с брачната си половинка, феновете им са разочаровани, че до събирането на „Бранджелина“, какъвто бе общият им прякор, така и няма да се стигне.

„Брад иска да се фокусира единствено върху децата и кариерата си. Той се промени и излекува алкохолната си зависимост, заради децата си. Не, за да угоди на Анджелина“, обясни източникът, като добави, че звездата от Бандата на Оушън има „нулев интерес“ към това да прекрати развода с доскорошната си изгора.

Причината – носителят на Златен глобус все още се възстановявал от унижението, след като Джоли го обвини във физически тормоз над най-големия им син Мадокс.

„Анджи постоянно си спомня за страхотните и романтични моменти, които имаха двамата. Преструва се, че може да живее без Брад, но се надява той да види колко силна е станала“, разкри още приближеният до екранните Мистър и мисис Смит.

Слухове за затоплянето на отношенията им се появиха за първи път през пролетта. Първата крачка бе отказа от използване на посредници в общуването им. Малко след това папараци щракнаха Пит, докато посещава тайно Джоли и децата им по време снимките на последния ѝ филм в Камбоджа - Първо убиха баща ми.

Според запознати, визитите му били повече от една. След половин година битка в съда за попечителство, 53-годишният актьор получи и разрешение да вижда децата си, когато пожелае. Звездната двойка има общо шест наследника.

Три от малчуганите са осиновени - 16-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !