Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Нина Добрев пише сценарий за романтична комедия

отпечатай новината

28.08.2017 16:24 | Видян 1827 пъти

Нина Добрев пише сценарий за романтична комедия

Преди да пристигне на традиционния си летен десант у нас, канадската актриса с български корени Нина Добрев се е заела със задачата да напише свой сценарий за филм, пише монитор. Новината анонсира самата звезда в социалните мрежи, а в проекта ѝ помагат още две нейни приятелки.

Жанрът на лентата, подготвяна от красавицата, нашумяла като Елена Гилбърт от Дневниците на вампира, е романтична комедия.

„Нашата версия на това да родим дете. Господ знае, че нито една от нас няма да има бебе скоро“, написа в Инстаграм Добрев, която продължава да работи и по проекта Our Planet 360. Припомняме, че преди малко повече от месец тя снима за документална поредица, посветена на акулите.

До няколко месеца се очаква Нина да продължи и работата си по тийн драмата Departures, в която си партнира с Мейзи Уилямс, която българският зрител познава като Аря от Игра на тронове.

Сред акцентите в летните приключения на Нина несъмнено попада и визитата ѝ в София. Въпреки че родителите ѝ се установяват в Канада, когато е едва на 2 години, звездата пази сантимент към къщата си в българската столица, където всяка година прекарва поне по седмица с баба си.

„Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", споделя актрисата, чийто дом в столичния център редовно събира опашки от чакащи за автографи фенове.

Сред любимите места на Нина в София е градинката Кристал, където през 2015 г. звездата се забавлява с пърформънса на улични танцьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !