Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Джулиана Гани вдигна тайна сватба

отпечатай новината

29.08.2017 10:00 | Видян 3504 пъти

Джулиана Гани вдигна тайна сватба

Мис Силикон Джулиана Гани вдигна тайна сватба с гаджето си Станимир Ташев. Събитието било специална изненада за близките и приятелите на двамата влюбени. Връзката им започна само преди няколко месеца и напук на прогнозите на завистниците прерасна в брак.

Джулиана се похвали, че е получила предложение, на което без колебание каза „да“. Въпреки това никой не е очаквал, че нещата ще се развият толкова бързо.

„Няколко часа преди да подпишем казах на майка ми. Това беше пълна изненада за всички мои роднини и близки хора. Аз съм такава – спонтанна и емоционална. Така усещах нещата и така исках да се случат“, казва за BGlife госпожа Ташева.

Красавицата е избрала супер секси тоалет за най-щастливия ден в живота си, който подчертава силиконовите ѝ прелести и изваяни крака.

„Сега сключихме граждански брак и се венчахме в църква. На церемонията присъстваха само най-близките ми. Голямата сватба и купон ще бъде някъде след Коледа“ , издава моделката, която както се вижда от снимките сия от щастие.

Съпругът ѝ също изглежда безкрайно щастлив до красивата си половинка. Не се знае как младоженецът ще приеме отсъствието на жена си, която скоро трябва да влезе в шоуто ВИП Брадър, където се очертава да бъде една от ключовите фигури в новия сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !