От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Цвети Стоянова с апартамент за 150 бона

отпечатай новината

29.08.2017 09:01 | Видян 2089 пъти

Цвети Стоянова с апартамент за 150 бона

Бившата гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Стоянова си купи апартамент за 150 000 лева на партерен етаж в широкия център на София.

Преди няколко седмици сделката за жилището е била парафирана между красавицата и строителя на жилището. Сделката е изповядана пред един от най-търсените нотариуси в София. И

мотът е на партер по изричното изискване на гимнастичката. Причината домът да не е на висок етаж е, че след полета от балкона на баба си Цвети и развила акрофобия.
 
Красавицата държала апартаментът да е нов, с добри общи части, видеонаблюдение и охрана поне през деня. Нашите източници подчертаха, че грацията успяла да се сдобие и с приличен двор, защото жилището ѝ е в затворен комплекс.

След като в началото на лятото започнала да оглежда всички възможни оферти от големите агенции, Цвети се спряла на малка, но много кокетна сграда, научи Таблоид. Харесала я заради удобната локация, сравнително близо до идеалния център на столицата, а и заради тихите улички в района.

Сега красавицата с изцяло променена визия и обноски живее с гаджето си – вратаря на Левски Александър Любенов, в панелка, при това под наем, като често отсяда и при родителите си. Заради теснотията Цвети решила, че е крайно време да се отдели от семейното гнездо и да заживее изцяло самостоятелно.

Близки на бившата гимнастичкатвърдят, че брюнетката едва дочакало сключването на сделката, за да се отправи на крупен пазар за обзавеждане.
 
Нейни дружки шушукат, че Стоянова набелязала мебели и електроуреди от най-висок клас за над 50 хиляди лева.

„Жилището е предвидено така, че да има и детска стая”, допълват още запознатите с актуалните новини около Цвети. Според тях пазаруването е индикация, че тя и Александър вече мислят за свой наследник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !