Алекси Сокачев и Елена Яръмова...

Колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква...

Създателят на Fashion Film Fest идва...

Balkan Fashion Week 2018 #MetropolitanEdition се завръща...

Миглена Ангелова издава книга за ВИП Брадър

отпечатай новината

28.08.2017 17:30 | Видян 702 пъти

Миглена Ангелова издава книга за ВИП Брадър

„Искрено и лично за Големия VIP брат“ показва гледната точка на Миглена за престоя ѝ в Къщата и очертава паралелите между формата и реалния живот

Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова разказа за новата си книга „Искрено и лично за Големия VIP брат“, както и за очакванията си към новия сезон на VIP Brother тази сутрин в Здравей, България по NOVA.

Дамата в червено, както я наричаха бившите ѝ Съквартиранти, сподели, че е планирала написването на книгата още по време на престоя си в най-известната Къща. В нея тя изказва своята гледна точка и очертава паралелите между формата и реалния живот.

„Това е книга за този гениален формат. Big Bother нищо не си измисля, той показва самия живот. Всеки там реагира със своите си илюзии, със своите си схващания, със своите принципи и заблуди... Ако, например, отиваш на работа само заради парите, то непременно ще се изложиш, така е и в това шоу. Човек вътре няма как да играе и не може да има стратегия“.

За новия сезон на шоуто, който стартира на 11 септември и е под мотото „Любовта е...“, Миглена сподели: „Любовта може да се случи навсякъде, така че Къщата не е изключение. Хората са намирали любов в концлагери, в затвора и на Северния полюс. Разбира се, че е възможно да я намерят и в Къщата. Въпросът е кой седи отсреща, защото една любов може да бъде истинска само когато и двамата са достойни“.

Каква ще бъде ролята на Миглена Ангелова в новия сезон на най-популярното риалити шоу в родния ефир, предстои да разберем на 11 септември от 20:00 часа на живо по NOVA.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !