Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Хлапета искат от Роси Кирилова да им пее за яката дупара

отпечатай новината

29.08.2017 10:29 | Видян 1759 пъти

Хлапета искат от Роси Кирилова да им пее за яката дупара

Малчугани от детски купон поискали от Росица Кирилова да им изпее песента на Гери-Никол за яката дупара Готина и луда. Легендарната изпълнителка обаче отказала да изпълни мръснишкия хит в столична детска градина, където била поканена за участие на шестгодишен рожденик.

Роси се оказа жертва на интернет и комерсиалната музика, тъй като славната певица е напълно непозната на днешните децица, пише седмичник. Макар репертоарът ѝ да е пълен с едни от най-хубавите детски песни като Мила кукло Барби и Мики Маус, хлапетата на по 5-8 години дори не се чували баба си Роси, а знаят единствено хитовете на Криско, Гери-Никол и Дара.

Така 54-годишната изпълнителка попаднала миналата седмица в конфузната ситуация да пее на детски рожден ден, на който обаче никой от гостите не е чувал творчеството ѝ. Резилът се е състоял в частна детска градина. Майката и бащата на рожденика поканили Кирилова, която поема подобни ангажименти срещу... 200 лв.

Богаташките деца стояли намусени пред Роси и след всяка нейна детска песен се надвиквали, че искат да им пее за яката дупара. В момента, в който Кирилова си тръгнала, от уредбата пуснали Криско и всички хлапета излезли на дансинга.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !