Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким Кардашиян като Джаки Кенеди за сп. Interview

отпечатай новината

30.08.2017 10:51 | Видян 1912 пъти

Ким Кардашиян като Джаки Кенеди за сп. Interview

Ким Кардашиян е “новата първа дама на Америка” според списание Interview, чиято корица краси в най-новия му брой за месец септември.

Риалити звездата застана пред камерата на фотографа Стивън Клейн заедно с дъщеря си Норт Уест. Във фотосесията тя се превъплъщава в ролята на Джаки Кенеди Онасис.

“Всеки път, когато работим с Ким, се опитваме на намерим нов подход. Нямаме желание да се повтаряме или да изтъкваме какво сме сътворявали преди. За тази сесия исках да уловя женската красота като израз на сила и себеуважение. Ким е съвременна муза. Тя е като хамелеон. Умее лесно да се нагажда според изискванията с малко съвети. Това е нейният дар – вродената й връзка с камерата”, казва фотографът Клейн.

Как Ким Кардашиян влезе във форма след раждането

36-годишната Ким разкрива, че е изключително доволна от фотосесията и с гордост заявява, че “ще цени снимките завинаги”. Много от нейните почитатели обаче не са на същото мнение. Тя беше засипана с хиляди коментари, че кожата й е неестествено тъмна и това е направено нарочно, с цел майката да има същия тен като този на 4-годишната Норт.

Вижте повече в нашата Галерия!

Източник и снимки: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !