Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рут Колева развежда 40-годишен журналист

отпечатай новината

30.08.2017 12:12 | Видян 2538 пъти

Рут Колева развежда 40-годишен журналист

Певицата Рут Колева има връзка с 40-годишния журналист Борислав Банев. Това стана ясно, след като Банев сам написа във Фейсбук, че е„обвързан с Рут Колева“, а 27-годишната изпълнителка потвърди статуса.

Малцина обаче знаят, че журналистът е женен за пиар експерта Анна Великова, пише в. „Галерия“.

Борислав Банев е главен редактор на сп. „Егоист“, бивш водещ на новините в закритата телевизия ММ. С 31-годишната Анна сключват брак преди близо 4 години.

Запознават се през 2008 г. покрай общи професионални ангажименти и няколко години по-късно вдигат шумна сватба, отразена в медиите. Двамата наистина са много влюбени и не крият, че сватбата е била най-щастливият момент в живота им.

Уви, преломната трета година от любовта им се оказва пагубна за брака им. Близки до семейството разкриват, че именно тогава се появява Рут Колева.

С редактора се запознали покрай работно интервю, което прераснало в страстен и разпален разговор. Младата бунтарка веднага грабнала 40-годишния Банев, тя пък била пленена от острия му ум и хаплив език.

Тъкмо по това време Рут изживява поредната раздяла в интимен план и е изключително разочарована от мъжете. Борислав обаче бързо успял да преобърне мнението й и любовта пламнала, твърдят запознати.

Междувременно отношенията на Банев със съпругата му Анна не вървели. Двамата нямат деца, бракът им бил в застой, а битовизмите убили страстта във връзката им. Така журналистът започнал да търси любов извън семейството, а певицата, знаейки за брака му, таяла надежда за бъдещ развод. Приятелки на Анна са категорични, че именно Рут развалила семейството им, макар че отношенията им отдавна куцали.

Самата изпълнителка наскоро призна, че е влюбена и се чувства безкрайно щастлива. „Написах това парче на път за Доха от Бали, пияна и с разбито сърце от горчилката, която ми донесе последната връзка. В този момент исках да изтрия всеки един спомен за този човек, който толкова ме нарани. 8 месеца по-късно съм щастлива и влюбена“, разкри Колева.

Феновете й пък подозирах, че новината за връзката й с Банев е някаква нелепа шега между двамата.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !