Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Годжи с нова изгора

отпечатай новината

30.08.2017 16:13 | Видян 1778 пъти

Годжи с нова изгора

Китаристът на Ку-Ку Бенд Георги Милчев-Годжи има нова тръпка - красива млада жена от Враца. Чернокосата красавица Ани работи в магазин в града на Ботевата слава. Искрата пламнала в близкия Криводол, където от години живее майката на музиканта Цветана.

През уикендите Ани често посещавала леля си, която е съседка на гологлавия музикант в Криводол. Напоследък Годжи всяка събота и неделя взимал разстоянието от София до родното си място с мощното си Ауди, за да наглежда майка си, пише седмичник. Причината за честите му посещения била и стройната комшийка.

Ани отдавна си падала по Милчев, но изгубила всякаква надежда, че може да впечатли почетния гражданин на Криводол, защото отлично знаела за неговите паталогични увлечения по балерини.

Точно когато Годжи забелязал красивата съседка се оказало, че младата жена била упорито ухажвана от местен ерген, който я носел на ръце и всячески ѝ угаждал.

Ани дълго обмисляла кой от двамата е по-достоен за сърцето ѝ, но в крайна сметка заложила на сигурното. Тя си дала сметка, че няма как да има доверие на музиканта на Слави, през чийто креват за 20 години преминаха не едва и две танцьорки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !