Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Фолк дивата Анастасия чака бебе

отпечатай новината

30.08.2017 16:43 | Видян 1902 пъти

Фолк дивата Анастасия чака бебе

Фолк дивата Анастасия показа набъбнало коремче в луксозен хотел на родното Черноморие. Изпълнителката на Готина жена се щракна по бански, а мнозина могат да завидят за фигурата ѝ в 8-ия месец.

Анастасия дълго време криеше новината, обличайки се с широки туники и рокли с висока талия, за да опази бебето от зли очи, пише БЛИЦ. Въпреки бременността блондинката признава, че мъжете я заглеждат не по-малко, а хубавата вест я е разхубавила.

Близки до нея разкриват, че таткото е бизнесмен от Чехия. Певицата не пътувала по време на бременността си, затова се налагало да се грижи сама за всички около предстоящото събитие.

Имаше хипотези, че детето на сладураната е от холивудския продуцент Скот Карп, който бе в България за филм с Никълъс Кейдж. Двамата бяха изловени в един от най-лъскавите ресторанти в столицата в разгара на лятото.

Плъзналите слухове обаче се оказаха неверни. Според информатори бебето на Анастасия е от женски пол, което била още една радостна вест за нея, тъй като отдавна си мечтаела за момиченце.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !