Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Децата на Ким и Кание не се разбират

отпечатай новината

30.08.2017 16:57 | Видян 1472 пъти

Децата на Ким и Кание не се разбират

Риалити сензацията Ким Кардашиан и рапърът Кание Уест не могат да накарат наследниците си да стоят мирно в една стая без да се скарат, пише монитор. Всъщност дъщеря им Норт е тази, която отказва да приеме компанията на малкото си братче Сейнт.

„Не знам дали е така, защото е по-голяма. В началото мислих, че е просто фаза, но Норт не харесва брат си. Тя ревнува дори когато го кърмя и прочие. И това не спира, а той се разстройва.“, изповяда се в предаването Live With Kelly and Ryan 36-годишната красавица.

20-месечното момченце пък дразни кака си като постоянно я имитира, което нажежява обстановката още повече. Отношенията на малчуганите пораждат съмнение в звездната двойка как ще бъде приета третата им рожба, която е вече на път.

Новият член на семейство се износва от сурогатна майка, която е бременна в четвъртия месец. Междувременно Ким наложи „брачна пробация“ на съпруга си. Изпълнителят на Gold Digger разполага с времето от 6 месеца, за да докаже на нежната си половинка, че е добър съпруг.

„Те ходят на терапия и полагат големи усилия за да се сближат отново. Вече си устройват романтични срещи веднъж седмично. Ким спря да го командва и да мрънка и той започна отново да се чувства като мъж във връзката им“, разкри пред RadarOnline близък до тях източник.

Останалите попълнения от клана Кардашиан също се притеснявали, че бракът на модела и 40-годишния продуцент не е достатъчно стабилен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !