Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Иван Ласкин се жени във Фермата?

отпечатай новината

31.08.2017 10:05 | Видян 1775 пъти

Иван Ласкин се жени във Фермата?

Гореща клюка изскочи от кухнята на предаването Фермата.

Още в самото начало на риалитито, което стартира на 10 септември, ще има предложение за брак, разкриха наши източници от продукцията.

Предположенията падат върху едно от известните имена, което вече беше обявено от бТВ, че влиза заедно с редовите участници да се бори за наградата от 100 000 лева. Възможно е най-накрая актьорът Иван Ласкин да е решил да узакони връзката си с Александра Сърчаджиева, с която живее и от която има 7-годишна дъщеря.

Според слуховете Васко да Гама от село Рупча бил намислил романтичното си излияние, защото искал да направи специален жест към любимата си, докато е в изолация във „Фермата“. В интервюто си за бТВ той вече изплака, че голямата  му драма с влизането в хитовото риалити е именно фактът, че досега никога не се е разделял със Сашка и детето им София, и те твърде много ще му липсват.

Не е невъзможно бохемът Ласкин, чийто пиперлив език, гневен нрав и слабост към купоните да отмени заканата си никога повече да не се жени. Иван има един брак зад гърба си, преди да срещне Александра. Макар и лудо влюбен в нея, той още навремето обяви, че презира узаконяването на връзките на хартия.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !