Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изпълнителят на Деспасито идва за нашия Х Фактор

отпечатай новината

03.09.2017 09:32 | Видян 2327 пъти

Изпълнителят на Деспасито идва за нашия Х Фактор

Най-актуалният певец в света в момента - Луис Фонси, който изпълнява мегахита Деспасито, ще бъде голямата изненада в предстоящия нов сезон на Х Фактор по Нова телевизия.

Луис Фонси все още е в преговори с продуцента на шоуто Маги Халваджиян и медията и засега пристигането му в България продължава да е под въпрос, пише Уикенд. Една от причините е, че звездата иска космически хонорар, за да изпее заразителния си хит на сцената на музикалното състезание и да даде ценни съвети на тазгодишните участници.

Според източници обаче домакините са готови да изпълнят всички изисквания на Луис Фонси, включително и нетипичната му за родните ширини претенция за огромно възнаграждение като гост-звезда. Според запознати, се касае за сума от порядъка на 100 000 евро, за ангажимент, който ще продължи едва час.

От Х Фактор разчитат да привлекат повече зрители не само като покажат много нови самородните таланти, за чието отсяване отново ще се погрижи журито в състав Саня Армутлиева, Криско, Заки и Любо Киров. Екипът на шоуто, чието мото тази година е Сътворението на звездите, продължава традицията си да представя запомнящи се участници и техните истории.

Още в първия епизод зрителите ще видят кандидат-звезди, пристигнали специално за състезанието от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс. Участник на 61 години е сред изненадите на сезона.

„За първи път група от четири момичета се явява на кастинг, а Саня се сдобива с ухажор по време на прослушванията”, гласи анонса на предстоящия сезон.

Големият коз, който от Х Фактор все още пазят в пълна тайна, е поканата към изпълнителя на Деспасито да гостува в шоуто, за да изпее на родна сцена мегахита си, който вече има рекордните 5 милиарда гледания в различни социални мрежи.

Каква според него е тайната за успеха на Деспасито? Фонси отговаря: „Не знам, може би планетите се бяха подредили в права линия. И за мен е необяснимо как се случи така да създам най-големия световен хит".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !