Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Нико Тупарев: Сузанита няма място във ВИП Брадър

отпечатай новината

01.09.2017 14:38 | Видян 2894 пъти

Нико Тупарев: Сузанита няма място във ВИП Брадър

В интервю за вестник Уикенд Нико Тупарев отказа да назове имена на бивши съквартиранти, но даде да се разбере, че дъщерята на Орхан Мурад няма да е сред тях.

„Хората може да си предполагат, че в Къщата ще влезе дете и заради престоя си вътре няма да ходи на училище, но няма как да стане. Нека първо завърши образованието си”, отсече Тупарев.

Продуцентът намекна още, че изпълнителката на Луцифер и Буда много е искала да стане част от гостите на Големия брат, но „желанието не е единственото условия за участие”.

Слуховете за участието на Сузанита в риалити предаването тръгнаха от фалшива страница на ВИП Брадър във Фейсбук. Там са обявени и други имена на участници. Тупарев призна, че има проблеми с този фалшив профил:

„Въпросната Фейсбук група трупа последователи, след това ще сменят името ѝ и ще я продадат на някого. От една страна ни правят пи ар, но от друга ние трябва да се оправдаваме, че нещо което са написали, не се е случило във формата. Нищо чудно да се окажем виновни, че някой на наш гръб си е направил бизнес”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !