Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мегз снима видео пияна

отпечатай новината

01.09.2017 15:07 | Видян 2460 пъти

Мегз снима видео пияна

Топ дизайнерката Мегз снима видео в 6 сутринта. На видеото Каканашева се прибира пияна от дискотека и стискайки над 10 малки букета рози, разказва на последователите си, че е излязла да се позабавлява по женски и се е напила.

В 12 вечерта Мегз публикува видео, в което се приготвя да излиза с приятелки. В типично нейн стил тя е сложила скандална прозрачна рокля, която не успява да скрие нищо от красивите ѝ форми. Явно, иска да привлече цялото внимание върху себе си.

Около 4 часа вечерта Каканашева започна да пуска лайфове в инстаграм историята си. На тях се вижда, че Мегз се забавлява в елитен столичен клуб на участие на краля на поп-фолка Азис заедно с моделкaта Александра Богданска.

Реалити дозите продължават и когато Мегз се прибира вкъщи. Тя е много весела и докато се мъчи да си свали обувките, споделя с феновете си, че се е забавлявала истински за пръв път от месеци, пише хотарена. Била се обсебила от работа и опити да компенсира липсата на време в личния си живот.

Това изглежда е притискало красивото миньонче, защото с умиление си спомня каква купонджийка е била като студентка - "Използвах цялата енергия, която сега давам на работата си за партита. Можех да напия целия университет". Каканашева още продължава - "сигурно утре ще ме е срам какви ги говоря".

Интересно е, че Каканашева стиска над 10 малки букетчета рози. Изглежда на женската вечер не са липсвали ухажори и някой е изкупил всички букети на цветарката в клуба, за да ги подари на първата ни дизайнерка.

Злите езици коментират, че дори и да са я пуснали да излезе сама, Мегз винаги е като завързана, защото е строго наблюдаван от гардове, които докладват всичко. Затова цветята най-вероятно са от приятел, не от таен обожател.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !