В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Глен Пауъл преследвал Нина Добрев

отпечатай новината

01.09.2017 15:37 | Видян 2480 пъти

Глен Пауъл преследвал Нина Добрев

Актьорът Глен Пауъл ухажвал настоятелно Нина Добрев в продължение на месеци, докато красавицата с български корени не склонила да излезе на среща с него.

„Нина и Глен бяха приятели дълго време, преди да се съберат. Той я преследваше, докато тя не реши да му даде шанс.“, издаде пред сп. Us близък до звездната двойка източник.

Спекулациите около връзката им стартираха в началото на годината, след като двамата бяха забелязани заедно на няколко събития, пише монитор. Чак през юли обаче влюбените потвърдиха, че се срещат. Засега обаче Добрев не бърза да се впуска в сериозна връзка.

Звездата от Дневниците на вампира се е съсредоточила върху професионалните си ангажименти, като приоритет ѝ е да напише свой сценарий за филм. Новината анонсира самата тя в социалните мрежи, а в проекта ѝ помагат още две нейни приятелки. Жанрът на лентата, подготвяна от чаровната брюнетка, е романтична комедия.

„Нашата версия на това да родим дете. Господ знае, че нито една от нас няма да има бебе скоро“, написа в Инстаграм бившата муза на Иън Сомерхолдер, която продължава да работи и по проекта Our Planet 360. Припомняме, че наскоро тя снима за документална поредица, посветена на акулите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !