Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Нови правила на Пайнера

отпечатай новината

01.09.2017 16:36 | Видян 2543 пъти

Нови правила на Пайнера

Тежки времена настъпиха за най-елитните фолкпевици. Преслава, Анелия, Емануела, Райна и компания започват да пеят по села и паланки.

Командироването им по слабо популярни дестинации е част от новите правила на работа на инж. Митко Димитров, пише седмичник. Музикалният продуцент е взел крайни мерки заради големия брой отсъстващи изпълнителки.

Бейби бумът в чалгата спря работния процес на редици певици, които стоят вкъщи, дундуркат бебета и не носят никакви приходи на компанията.

Джена е най-известното име, което в момента е в майчинство. Пресила е другата, която гледа бебе. Галена също има малко дете и разредява участията. Подобно е положението при Емануела и Емилия. Преди дни стана ясно, че Магда също е бременна, и чашата на търпението на Пайнера преляла.

Той обявил пред подчинените си, че никой няма право да отказва участие, независимо къде ще се проведе. Досега негласно някои изпълнителки бяха привилегировани да пеят само в големите градове – Преслава например може най-често да бъде видяна в София и Пловдив. Това обаче остава в миналото и програмата с бъдещи участия на изпълнителката е повече от любопитна.

В събота Преси заминава за Момчилград, а довечера Емануела отпътува за Дупница. Райна ще гостува в благоевградското село Кочан, а ден по-късно заминава за Дулово, Силистренско.

Анелия ще пее на стадиона във Вълчи дол, а Нелина ще е гост на традиционен събор в кюстендилското село Ябълково. Татяна ще замине за ловешкото село Орешак, където ще се проведе фестивала на балканската музика и кухня.

Фики ще извива глас в разградското село Самуил.

Изпълнителите от Пайнер се пазили от селата, тъй като там не можели да изкарват големи бакшиши. Митко Димитров обаче бил безкомпромисен.

Тази седмица и Деси Слава обяви, че спира с участията, поне до следващото лято заради очакването на второто си дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !