На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Джоли на курсове по готварство

отпечатай новината

05.09.2017 09:37 | Видян 1519 пъти

Джоли на курсове по готварство

Да посещава готварски курсове с цел да се грижи по-добре за децата си е най-новото занимание на Анджелина Джоли. Звездата, която преди година подаде документи за развод с доскорошната си муза Брад Пит, призна пред в. Sunday Telegraph, че оставя кариерата си на заден план, като вместо това е съсредоточила цялото си внимание върху семейството си. “Готвенето е сред онези неща, които правиш, когато си улегнал житейски и имаш време за това.

Някак си обаче съм много нетърпелива. Харесва ми, мисля, че ако готвя, децата ще се забавляват вкъщи заедно. Макар че често взимат мястото ми зад печката и твърдят, че могат да се справят по-добре“, намигна актрисата. „Не ми харесва да съм сама. Емоционално това беше най-трудната година в живота ми“, добави още Джоли, като уточни, че през последните месеци трябвало да обърне специално внимание и на здравето си.

Междувременно спекулациите отново я хвърлиха обратно в обятията на Брад Пит. Според слуховете двамата са отново заедно, след като провели изключително емоционална среща и осъзнали, че любовта им е все още жива. Нито един от двамата обаче не е потвърдил информацията в публичното пространство.

В момента Анджи се радва и на друг успех – този на документалната й лента „Първо те убиха баща ми“. Филмът бе представен по време на фестивала в Телурайд, а Джоли е режисьор и съсценарист на проекта. Тя присъства на прожекцията заедно с шестте си наследници.

„Първо те убиха баща ми“ проследява живота на Лунг Унг като дете, което прекарва детството си в камбоджанската армия по време на ужасяващия режим на червените кхмери в страната. Актрисата е силно развълнувана от темата, тъй като синът й Мадокс и осиновен от местен приют през 2002г. „Преди време му казах, че ще трябва да разкаже за тази история, за народа си и реалността там. Без да се страхува, без да се отказва. Един ден той дойде при мен и каза: Готов съм“, разказа звездата по време на прожекцията. „Първо те убиха баща ми“ ще се завърти в стрийминг платформата Netflix на 15 септември.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !