Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шарл Азнавур си поиска червен килим за концерта у нас

отпечатай новината

05.09.2017 09:54 | Видян 1307 пъти

 Шарл Азнавур си поиска червен килим за концерта у нас

С червен килим ще посрещнем легендарния Шарл Азнавур, който ще запознае от една ръка разстояние родните меломани с магията на френския шансон в унисон с ненатрапчиви нотки джаз. 93-годишният певец ще застане под светлината на прожекторите в зала „Арена Армеец“ на 30 ноември, а по негово желание, атмосферата ще напомня за френски театрален салон с драматичен декор. „Залата ще е аранжирана по вкуса на Шалр Азнавур. Никой до сега не е правил такова нещо“, издадоха организаторите от „Арт БГ“. Местата в най-голямата зала у нас ще са лимитирани до 5500, като само 500 от тях ще са непосредствено пред сцената.

Откритието на Едит Пиаф подготвя за българската публика двучасово шоу с незабравими хитове като She, La Boheme и Paris Au Mois D`aout. Желаещите да се насладят на частица от репертоара, събиран повече от 70 години, могат да си закупят билет на цена между 60 и 150 лв, а ВИП местата са достъпни срещу 200 лв. София е една от спирките от есенното турне на големия талант, спечелил си прозвището „френският Франк Синатара“. Световната обиколка ще премине още през Синдни, Париж, Виена и Лондон. Изпълнителят, който в актива си има над 1300 песни на различни езици, а от плочите му са продадени над 180 милиона копия, не идва в страната ни без привичните за всяка голяма звезда изисквания. Преди да отправи музикален поздрав към българските фенове, Азнавур ще погали небцето си с цели 12 вида вина от специална селекция.

Сред тайните съставки на успеха да работиш неуморно и винаги с усмивка, гонейки столетие, в списъка на Азнавур влизат още здравословното хранене и ежедневните тренировки. Преди дни артистът, който се разписва с участие в над 60 филма, стана първият французин със звезда на прочутата Холивудска алея на славата.

"Думата, с която мога да опиша как се чувствам в момента, е щастлив. Бих искал да кажа нещо важно. Аз съм французин и арменец. Невъзможно е да се отдели едното от другото, както не могат да се разделят млякото и кафето в един съд.", изповяда се по време на тържествената церемония той. Изпълнителят на Mes Еmmerdes е 2618-ия получил честта името му да се овековечи на алеята. Звездата беше открита близо до театър "Пантаджес", в който се играят едни от най-известните мюзикъли в САЩ.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !