Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катето Евро си носи уиски в чантата

отпечатай новината

05.09.2017 12:30 | Видян 1503 пъти

Катето Евро си носи уиски в чантата

Бутилка уиски извади направо от дамската чанта актрисата Катерина Евро. А поводът да носи марков алкохол в себе си, е желанието й да почерпи за рождения си ден, писа HotArena.

Легендарната Рени от „Оркестър без име” чукна 61 години и типично в свой стил отвори марково уиски, с което да полее поредната година от рождението си.

Повече от очевидно е, че възрастта изобщо не й личи, а всички от нейното обкръжение са категорични, че това се дължи именно на младежкия свободен дух, който актрисата притежава. В момента Евро е на снимки, но въпреки натоварената си програма и служебни ангажименти тя не спира да купонясва и да се радва на живота.

„Работя, затова не си вдигам телефона. Обичам ви, искрено ваша – Кейт”, е посланието, с което актрисата се извинява, че не приема поздравления за личния си празник.

В киносредите Евро се слави като отявлен бохем, но откакто стана баба доста се кротна. Тя обожава да кани гости у дома си и да им готви традиционни манджи, черпейки всички с класни алкохолни напитки.

„Не се остарява, когато си постоянно усмихнат и не губиш чувство за хумор. Когато танцуваш, пееш и имаш слънчеви хора около себе си”, споделя още актрисата.

А откакто синът й Александър Кадиев я дари с внучка, Катето сияе тройно повече. През 2015 година актрисата роди малката Катя, която очаквано бе кръстена на баба си.

Малкото момиченце я обожава, а двете се забавляват във всеки удобен момент.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !