Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Вездесъщият с официална премиера

отпечатай новината

05.09.2017 15:15 | Видян 1310 пъти

Вездесъщият с официална премиера

На 10 октомври в зала номер 1 на НДК ще се състои официалната премиера на новия филм на Илиян Джевелеков ВЕЗДЕСЪЩИЯТ. От 13 октомври лентата тръгва по всички кина в България.

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК. Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

Мирамар филм е продуцент и разпространител на успешните продукции Дзифт и LOVE.NET, които се радваха на изключително висок зрителски интерес. ВЕЗДЕСЪЩИЯТ, който третира актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов), е едно от най-очакваните заглавия за годината и премиерата в зала 1 на НДК ще бъде кулминацията на мащабна рекламна кампания.

Копродуцент на филма е Нова Телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино. Националният дворец на културата е партньор на филма и специално за бляскавата премиера ще бъде осветен в червено – препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !