Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Емануела призна, че е щастлива с мъжът до нея

отпечатай новината

06.09.2017 09:14 | Видян 2801 пъти

Емануела призна, че е щастлива с мъжът до нея

Емануела и столичният бизнесмен Мартин Николов-Елвиса са най-новата любовна двойка. За това намекна певицата на Пайнер като публикува във Фейсбук профила си снимка с Елвиса, как той нежно е я гушнал.

Въпреки че текста на фотото гласи: „Това е истинско приятелство", изречение, придружено три сърчица, за никой от столичния хайлайф и бизнес елит не е тайна, че двамата са гаджета. Емануела изглежда видимо щастлива в обятията на любимия си.

А и двамата супер много си подхождат като двойка. Елвиса е син на известния нотариус Мариета Николова. Мартин е съсобственик и на един от най-класните ресторанти в столицата, пише хотарена. Той е и професионален покер играч. През април тази година спечели първо място на турнир с награден фонд от 70 000 лв.

33-годишният мъж е в развод с бившата си. Има 9-годишна дъщеря. Негови близки разкриват, че Емануела не е причината бизнесмена да е в развод.

Двамата са заедно много след като е започнал този процес. За връзката им се говори от месеци, но едва сега те пускат за първи път обща снимка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !