Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Николета е по-скъпа от Парис Хилтън

отпечатай новината

06.09.2017 09:30 | Видян 2811 пъти

Николета е по-скъпа от Парис Хилтън

Николета наистина е водила преговори с продуцентите на ВИП Брадър, но няма да участва в шоуто. Тя ще се включи на по-късен етап в Биг Брадър ол старс, който ще стартира в средата на ноември, срещу рекордния хонорар от 500 000 лева.

Цифрата я превръща в най-скъпоплатената звезда във формата до момента. Дори Парис Хилтън е взела за престя си доста по-малка сума, пише ШОУ. Ол старс е реалити, в което влизат звезди, които вече са участвали в подобни продукции.

Ни Ло преди години бе част от Къртицата по ТВ7. От доста дълго време Нико Тупарев и Радо Тушев се опитват да я привлекат в предаването, но едва сега успяха да си стиснат ръцете и то срещу половин милион лева.

Николета е поискала пълен списък с потенциалните участници, като условието ѝ е одобрението на всеки един да минава и през нея. Тя възнамерявала да си направи армия от другари, за да избегне злобни подмятания от страна на нежелани „интелектуалци“.

За сега спрягани имена, които също влизат в Биг Брадър Ол Старс, са Емануела, Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !