Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Клауза в договора забранява на адреналинки свалки с Господарите

отпечатай новината

07.09.2017 11:22 | Видян 1432 пъти

Клауза в договора забранява на адреналинки свалки с Господарите

Танцьорките в „Господари на ефира“ не са оторизирани да търсят романтика в студиото на предаването. Това сподели за сп. LoveStyle продуцентът на култовото сатирично шоу Джуди Халваджиян във връзка със слуховете, че Димитър Рачков е започнал да топли една от гъвкавите грации след раздялата си с Мария Игнатова.

„Смятам, че това са само жълтини. Няма такова нещо, а и няма как да се случи, тъй като в договорите на адреналинките са включени клаузи, които им забраняват да имат лични взаимоотношения с хора от екипа”, категоричен е Халваджиян.

Той заяви също, че разпадът на връзката между Мария и Рачков няма да се отрази по никакъв начин на предаването, тъй като през последните сезони те не са го водили като двойка. Блондинката и комедийният зевзек Джуди събрал пред камера преди 9 години, за да си направи експеримент.

Впоследствие така се случило, че Джуди станал главният виновник те да се превърнат и в двойка в живота. „Има любов, която се ражда, има любов, която си отива… Това е животът. Няма значение кой от двамата дойде първо да ми каже, че вече не са заедно. В последно време се усещаше, че това може да се случи. Важното е, че Рачков и Мария си остават добри приятели и продължаваме да работим и с двамата”, споделя Джуди.
 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !