На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Кейти Холмс и Джейми Фокс официално заедно

отпечатай новината

09.09.2017 09:09 | Видян 2583 пъти

Кейти Холмс и Джейми Фокс официално заедно

Една от най-дискретните двойки в Холивуд – Кейти Холмс и Джейми Фокс, получи зелена светлина за официално потвърждение на романтичтине си отношения. Двамата позволиха да бъдат снимани от папараци край плажна вила в Малибу, където се отдадоха на заслужена почивка. Пословичната потайност на 38-годишната красавица и носителя на „Оскар“ бе провокирана от споразумение за дискретност, сключено при развода на актрисата с Том Круз.

Тя получи 50 милиона долара срещу обета да мълчи за връзките си в продължение на 5 години, а срокът изтече в края на юли. Наскоро стана ясно, че звездата от сериала „Кръгът на Доусън“ и новият й любим са инвестирали около 6 милиона долара в различни тактики, целящи да опазят личното си пространство от папараците.

В перото от бюджета им влизали дегизировки за двойници, а когато някой успеел да ги снима заедно адвокатът им със заплата от 100 000 долара годишно уреждал никой да не публикува кадъра. Слуховете за връзката им датират от 2013 г. Тогава Джейми и Кейти бяха снимани да танцуват в опасна близост на благотворителен бал в Хемптънс.

Миналия март Фокс тушира спекулациите с твърдението, че с Холмс са „само приятели”, но през лято Клаудия Джордан, близка приятелка на актьора, потвърди в национален ефир романса им.

Източник: Monitor
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !