Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Една богиня в Dior – Дженифър Лорънс

отпечатай новината

07.09.2017 13:58 | Видян 1837 пъти

Една богиня в Dior – Дженифър Лорънс

Само преди дни можехме да се обзаложим, че никоя звезда няма да засенчи Амал Клуни на червения килим във Венеция. Но не бяхме подготвени за Дженифър Лорънс.

Актрисата пристигна в живописния италиански град, за да представи новия си филм “Майка!”, в който си партнира с Хавиер Бардем, а режисьор е настоящата й половинка Дарън Аронофски. Според първите коментари на кинокритиците, лентата е доста шокираща и вероятно ще е сериозен участник в наградния сезон. Но това, за което модните хроникьори говорят от снощи, е визията на Лорънс.

Нямахме съмнения, че Дженифър ще избере Dior за своята грандиозна поява. Актрисата е лице на френската модна къща от няколко години, а откакто Мария Грация Чиури е неин креативен директор, моделите, които Лорънс носи, са още по-приказни. Думата “приказна” може би е и най-подходящото описание за роклята, с която я видяхме снощи. С прозрачното си бюстие, флоралните апликации и обемната пола от тюл, творението на Dior моментално извиква асоциации за приказна героиня.

Разбира се, не само Дженифър се отличи на червения килим на фестивала. Нейната визия, както и тези на звезди като Мишел Пфайфър и Кирстен Дънст ви очакват в галерията!

Източник: missbloom.bg
Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !