Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тес Холидей: Дебелите също правят секс

отпечатай новината

07.09.2017 14:59 | Видян 2070 пъти

Тес Холидей: Дебелите също правят секс

Активистката на Body Positive движението и plus size модел Тес Холидей се сблъска с нова доза критики по свой адрес, заради провокативните фотографии, които публикува в профила си в Instagram.

Американката отговори на упреците към нея с отличителния си маниер – сподели с последователите си още снимки, на които позира по бельо.

“Снимахме фотосесия миналата седмица. Когато видях колко готини и секси са снимките (все още без фотошоп), веднага си спомних “Съветите на Тес Холидей”. Например: “Дебелите хора правят секс, често и по много. И сексът е хубав”, бе коментарът на Тес под снимката й.

Готови ли са Victoria’s Secret за plus-size ангел?

Анастасия Гарсия, фотографката, която е снимала Тес, веднага показа подкрепата си. Тя също е с пищни форми, от които преди се е комплексирала. Но запознанството й с Тес я е накарало да гледа с нови очи на живота.

Личният живот на Тес Холидей е повече от успешен – вече няколко години тя е във връзка с фотографа Ник Холидей, от когото неотдавна роди дете (Тес има и по-голям син). Кариерата й на plus-size модел също е във възход: тя сътрудничи с различни модни марки, а неотдавна издаде и своя книга – “The Not So Subtle Art of Being a Fat Girl”.

Източник и снимка: missbloom.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !